What

Heeft uw evenement een gastronomisch sausje nodig in de vorm van kundig personeel, inrichting, aankleding & decoratie of catering dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen.

Samen maken we van uw event een daverend succes.

onze visie

*Kundig personeel

Uw event verdient het beste, daarom plaatsen wij op elke plek de juiste persoon. van partymanager(s) tot de beste gastheren en vrouwen, ook verzorgen wij chefs en koks die weten wat lekker is en dat het op smaak moet zijn.

*Inrichting

Zaal en Tentinrichting, meubilair, de barren, routing en logistiek. Dit zijn een aantal cruciale onderdelen van uw evenement. Gaat het om een intiem diner voor 10 couverts of een walking diner voor 1000 personen, aan elk detail wordt zorgvuldig gedacht.

*Aankleding en decoratie

Met uw thema in onze gedachten richten we een ruimte sfeervol in. Onze visie gaat ervan uit dat de kleine details het verschil maken. Wij denken hier dan ook in mee en geven advies waar nodig. Denk bij decoratie aan bijvoorbeeld de bloemstukken op tafel of de kussens op de bank. Niks is ons hierin onmogelijk.

*Catering

Een breed begrip, maar voor u alleen het beste binnen uw budget. vertel ons uw wensen en wij vertellen u uw mogelijkheden. Onze chefs bereiden met grote precisie de heerlijkste creaties. Denk bij catering aan walking en sitdown lunches&diners maar ook Champagne, oester en wijnbarren kunnen wij verzorgen.

Wij begrijpen dat u wellicht nieuwsgierig bent geworden naar de mogelijkheden.
Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op via info@sommelierservice.nl of bel naar               06-83323279

\\

If your event needs a little bit gastronomic love than we can provide this by our skilled staff, decoration and catering. We recommend to write us an email to get in touch from abroad. info@sommelierservice.nl

Together we make your event a daunting success.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *